Spore ferdigutviklet neste uke?

Ventetiden er snart over

Spore er visstnok bare én uke fra å være ferdigutviklet.

Helt siden første gang vi hørte snakk om Spore, i februar 2004, har vi gledet oss til å kunne ta dette ambisiøse spillet med hjem, og spille det på våre egne maskiner.

Spore tar oss med på en reise gjennom livets historie.

Nå er det ikke lenge til vi kan gjøre nettopp det. Produsent Thomas Vu har nemlig fortalt nettstedet Cnet at spillet er cirka en uke unna å «gå gull», altså bli ferdigutviklet slik at en plate lik den vi får i boksene kan sendes fra utviklerne til fabrikken for masseproduksjon.

Dermed ser det ut til at ventetiden snart er over. Spore skal etter planen lanseres 5. september, og skal vi tro Thomas Vu er det altså ingen fare for ytterligere utsettelser.

Mens du venter på Spore, kan du jo laste ned Spore Creature Creator, som lar deg designe dine egne vesener. Demoversjonen inneholder en del begrensninger, men er likevel morsom å leke med i en time eller to.

Du kan også teste et par prototyper fra tidlig i spillets utvikling. Disse er gratis å laste ned, og gir et interessant innblikk i hva som har foregått i hodene til Will Wright og resten av Maxis-teamet under utviklingen av dette ambisiøse spillet, selv om de nok ikke er særlig representative for fullversjonen.

Siste fra forsiden