Squadra Corse Alfa Romeo

Squadra Corse Alfa Romeo har fått den spennende sjangerbeskrivelsen bilrollespill fra utgiveren Black Bean. Nå som den offisielle demoen er lansert, kan vi kanskje finne ut hva de mener.

Den italienske bilprodusenten Alfa Romeo har stått for mange lekre biler gjennom årenes løp, og nå får du muligheten til å teste en haug av dem i ett og samme spill. I tillegg til et bredt utvalg fra produsentens bilpark, loves vi et variert spekter av forskjellige baner, rask og spennende action og realistisk fysikk.

I tillegg skrytes det av de datastyrte førerne vil få en kompleks intelligens, og vil kjempe mot hverandre og utvikle seg i samme tempo som deg. Black Bean lover et sømløst system for å variere vanskelighetsgraden, der de andre førerne vil følge ditt tempo i utviklingen, og aldri være milevis unna deg i ferdigheter og bilklasser.

De omtalte rollespillelementene i spillet gjør at stedet for å ha en mengde forskjellige oppgraderinger og spesielle deler å velge mellom, slik som i mange andre bilspill, må spilleren fokusere på å heve spillkarakterens nivå på ulike måter. Førerens evner og egenskaper kan oppgraderes etter hvert som du spiller.

Squadra Corse Alfa Romeo kan også skilte med en litt spesiell evne kalt "Tiger Effect". Denne gjør at du kan skru tiden tilbake litt for å gjøre om på uheldige beslutninger og uheldige manøvre. Motstanderne dine vil også ha denne evnen, som må bygges opp over tid. Det blir spennende å se hvordan dette fungerer i praksis.

Demoversjonen, som er på 192 MB, lar deg teste Valenciana-banen med tre ulike modeller, i "Instant Action" og "Dynasty Time Assault"-modus. I tillegg får du oppleve en landeveisbane og en bybane i "Dynasty Tour"-modus. Du finner demoen her:

Siste fra forsiden