Square Enix - E3 2021

Square Enix skal vise Babylon's Fall, Life is Strange og et nytt Eidos-Montréal-spill på E3

Utvikleren har kunngjort tidspunkt for sitt show.

Square Enix

Det nærmer seg E3 og spillselskapene kappes om å kunngjøre sine planer for messa. Square Enix er blant de som skal ha eget show, og torsdag avslørte utvikleren både tidspunkt og detaljer.

Opplegget braker løs klokken 21:15 på søndag 13. juni og skal vare i omtrent 40 minutter. Square skal vise i hvert fall fire spill, inkludert et hittil uannonsert prosjekt fra Tomb Raider- og Deus Ex-maker Eidos-Montréal. Hva slags spill det er snakk om har Square ikke røpet, men skal vi tro Bloombergs Jason Schreier skal spillet være basert på Guardians of the Galaxy.

True Colors er det neste innslaget i Life is Strange-serien.
Square Enix

Videre lokker selskapet med nye detaljer om Black Panther-utvidelsen til Marvel's Avengers, samt en kikk på både det kommende Life is Strange: True Colours og oppussingen av Life is Strange.

Fjerde spill på Squares liste er Babylon's Fall – et actionrollespill fra Platinum Games. Spillet ble opprinnelig avduket under E3 for tre år siden, og basert på senere trailere er det snakk om en Dark Souls-lignende greie med fokus på action.

Fans kan følge showet på enten YouTube eller Twitch. på det som blir en tettpakket søndag med både Xbox/Bethesda-presentasjon og PC Gaming Show. Du kan se en fullstendig timeplan for årets E3 her.

Les alt vi skriver om E3 2021 »

Siste fra forsiden