Stalker 2: Heart of Chernobyl

Stalker 2 utsatt til desember

– De syv ekstra månedene er nødvendige for å oppnå vår visjon.

GSC Game World

Stalker 2: Heart of Chernobyl vil likevel ikke lanseres 22. april. I stedet er slippdatoen flyttet til 8. desember 2022, melder utvikler GSC Game World.

I en melding på Twitter forklarer teamet at det ikke var en enkel beslutning å utsette Stalker 2. Det ble imidlertid nødvendig for at spillet skulle leve opp til fansen forventninger.

– Disse syv ekstra månedene med utvikling er nødvendige for å oppnå vår visjon og den versjonen av spillet vi ønsker oss. Stalker 2 er det største prosjektet i GSCs historie, og det krever grundig testing og finpuss. Vi mener at utviklingen bør ta så lang tid som er nødvendig, spesielt når det kommer til et prosjekt som dette.

Dermed må fans smøre seg med litt ekstra tålmodighet. Utvikleren påpeker imidlertid at flere presentasjoner og mer informasjon skal deles i løpet av året, men akkurat når det blir er foreløpig uklart.

Stalker 2 ble opprinnelig kunngjort i 2010, før det to år senere ble lagt på is. I 2018 overrasket GSC med å grave spillet frem igjen. Spillere loves et postapokalyptisk eventyr i en dyster og åpen verden, der valgene du tar påvirker historiens gang.

LES OGSÅ: Final Fantasy XVI-arbeidet forsinket av covid »

Siste fra forsiden