Stalker: Clear Sky er ferdig

Ferdigutviklet, men forsinket

Snart kan du ta turen tilbake til Tsjernobyl – men du må vente litt lenger enn tidligere antatt.

Deep Silver og GSC Game World har kunngjort at et av høstens mest etterlengtede PC-eksklusive spill er ferdigutviklet, og klart for masseproduksjon.

Forlatte omgivelser i Clear Sky.

Stalker: Clear Sky skulle egentlig ha blitt lansert 29. august, men kommer i stedet ut 5. september. Med tanke på hvor ofte (og lenge) forgjengeren ble utsatt før den endelig ble lansert, har vi nok ingen grunn til å klage.

Clear Sky sender oss tilbake til den uhyggelige Tsjernobyl-sonen, hvor radioaktiv stråling har ført til farlige forhold og muterte vesener. Sonen inneholder imidlertid også rikdommer, og har tiltrukket seg lykkejegere og banditter fra hele verden.

Handlingen foregår i 2011, altså noen år før hendelsene i originalspillet. Her får vi et alternativt innblikk i hendelsene fra det første Stalker.

Som forgjengeren er Clear Sky et åpent actionspill med rollespillelementer, hvor du får stor frihet til å gjøre det du vil i spillets verden. Du kan også alliere deg med en av fraksjonene i spillet, og delta i en dynamisk maktkamp i Tsjernobyl-sonen.

Mer informasjon, samt en liste over systemkravene til spillet, kan du finne på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden