S.T.A.L.K.E.R.: Shadow Of Chernobyl

THQ og GSC GameWorld har gitt ut en massiv film fra S.T.A.L.K.E.R.: Shadow Of Chernobyl. Her får vi for første gang se reelt gameplay fra spillet.

Denne filmen har blitt brukt til å demonstrere spillet ved flere pressesamlinger i februar, og nå er den også tilgjengelig for vanlige dødelige. Filmen viser, for første gang, ekte gameplay fra dette lovende spillet. I tillegg demonstrerer den dag og natt-syklusene, den avanserte kunstige intelligensen til fienden og, selvfølgelig, den flotte grafikken i S.T.A.L.K.E.R.

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl er et innovativt spill som utvikles av GSC Game World (kjent for Cossacks-serien). Det inneholder en gigantisk spillverden som dekker over 30 kvadratkilometer, en rekke kjøretøy du kan bruke for å komme dit du vil, og over 30 ulike våpen (samt oppgraderinger til disse).

I tillegg er "The Zone" (området hvor spillet foregår) en levende verden der livet går sin gang uten innblanding fra deg. Andre lykkejegere går på jakt etter verdifulle objekter, og hvis de opplever spesielle ting vil det gå rykter om disse blant de andre lykkejegerne.

Spillet er fullstendig ikke-lineært og lar deg utforske området slik du ønsker, og det er dessuten åtte fullstendig ulike avslutninger av spillet. Faktisk kan du oppleve at en konkurrerende "stalker" fullfører spillet før deg.

Den nye filmen er på 116 MB, og du kan laste den ned fra disse nettstedene:

Siste fra forsiden