Star Trek-MMORPG på vei

Har du drømt om å være en del av det berømte Star Trek-universet? I så fall kan du glede deg til at serien vil få sitt eget MMORPG-spill.

Som pressemeldingen vi akkurat har fått påpeker, er Star Trek en av verdens mest populære science-fiction-franchiser, og dette universet har vært en del av underholdningsverdenen (og fantasiene til tusenvis av unge) i snart 40 år. Derfor er det ikke akkurat overraskende at noen synes det virker som en god idé å lage et MMORPG-spill basert på dette universet.

Dette MMORPG-spillet vil være basert på alle Star Trek filmene og TV-seriene, inkludert Star Trek: The Original Series, Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Deep Space Nine, Star Trek: Voyager, og Star Trek: Enterprise. Spillet utvikles av Perpetual Entertainment, som er en San Fransisco-basert utvikler av spill til PC og konsoll. Presidenten deres, Chris McKibbin, har dette å si om prosjektet:

- Innholdet i denne lisensen er ekstraordinært for et spill av denne typen, og gir oss muligheten til å ta spilleren med inn i det utrolig rike, diversifiserte og spennende Star Trek-universet. Spillere vil få møte karakterer og oppleve områder og situasjoner fra deres favorittfilmer og serier, og vil få utforske fantastiske nye verdener og samarbeide med eller kjempe mot en rekke ulike raser.

Pressemeldingen forteller videre at spillet vil levere action, eventyr og kampmekanismer som er unike i forhold til andre MMORPG-spill. Spillet kommer med en mengde oppdrag (både for solospilling og gruppespilling) som foregår både i rommet, på planeter og romstasjoner rundt om i universet. Noe som utvilsomt vil glede mange er at det skal bli mulig for flere romskip å kjempe mot hverandre i rommet.

Når Star Trek Online (som kun er en midlertidig tittel) lanseres vil det foregår i det 24. århundrets Star Trek-univers, og andre aspekter av universet vil bli vevd inn i spillet via ekspansjoner. Spillet skal gå inn i åpen betatesting mot slutten av 2006, og lanseres en tidlig i 2007. Det er med andre ord en stund til vi får prøve dette MMORPG-spillet.

Siste fra forsiden