Star Wars: Empire at War ekspanderer

Lucasarts har i en pressemelding kunngjort at populære Star Wars: Empire at War får en ekspansjon.

LucasArts har nylig kunngjort Forces of Corruption, en utvidelse til det populære Star Wars: Empire at War, som for øvrig fikk åtte av ti her på Gamer da det kom ut tidligere i år.

Bilde fra Empire at War

I ekspansjonen, som lar deg få delta på de korruptes side, har rebellene ødelagt Dødsstjernen og galaksen er i full forvirring. Som den fremadstormende underverdensfiguren Tyber Zann, leder du den korrupte siden og kan ta del i det nye som introduseres gjennom å påvirke andre fraksjoner, stjele penger fra dem, senke deres produksjonshastighet og spionere.

Det loves nye taktiske muligheter til lands gjennom baser som kan bygges etter eget ønske og oppgraderes. Du vil få tilgang til nye kampenheter til alle fraksjonene, og Rebel B-Wings, Imperial TIE Interceptors og Darth Vaders Executor Super Star Destroyer er bare noen av dem.

Tyber Zann sitt store mål er å bli den største kriminelle lederen siden Jabba The Hut, og du må knuse alt på din vei for å bli hersker over underverdenen. Den andre Dødsstjernen vil stå til din disposisjon og skaff deg galaksens hvasseste skip; Super Star Destroyeren Eclipse.

Star Wars Empire at War: Forces of Corruption har foreløpig ikke fått noen utgivelsesdato.

Siste fra forsiden