Star Wars: Empire at War

LucasArts har nylig gitt ut en fersk trailer som viser klipp fra det kommende strategispillet Star Wars: Empire at War.

Star Wars: Empire at War er et sanntidsstrategispill for PC utviklet av veteranter fra Westwood Studios. Selve spillet foregår både i rommet og på planetoverflatene, med en handling noen år før begivenhetene i ”Episode IV - A New Hope” finner sted. Spilleren får mulighet til å skrive om hele historien, og oppleve ettervirkningene av ”Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith”, hvor Rebel Alliance blir til og Darth Vader får makt.

En helt ny spillmotor, utviklet av Petroglyph, gir nydelige lanskaper og kampområder på minnerike planeter som Hoth, Tatooine og Dagobah, i tillegg til noen miljøer som tidligere ikke har blitt vist. I spillet kan spilleren velge å ta kontrollen over Rebel Alliance eller Galactic Empire.

Den ferske traileren gir et innblikk i hvordan grafikkmotoren virker både i ulike kampsituasjoner på bakkeplan og ute i rommet.

Spillet er ventet i hyllene i februar, hvis vi skal vi tro informasjonen som er gjort kjent på det offisielle nettstedet. Den europeiske utgiveren Activision, kan ikke bekreftet om dette også gjelder for Europa. For mer informasjon om Star Wars: Empire at War anbefaler vi en titt på vår sniktitt fra E3 2005.

Siste fra forsiden