Star Wars: Empire at War

LucasArts har nettopp sluppet demoen av det kommende strategispillet Star Wars: Empire at War.

Star Wars: Empire at War er et sanntidsstrategispill for PC utviklet av veteraner fra Westwood Studios. Gameplayet foregår både i rommet og på planetoverflatene og handlingen noen år før begivenhetene i ”Episode IV A New Hope” finner sted. Spilleren får mulighet til å skrive om hele historien, og oppleve ettervirkningene av ”Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith”, hvor Rebel Alliance blir til og Darth Vader får makt.

En helt ny spillmotor, utviklet av Petroglyph, lover nydelige lanskaper og kampområder på minnerike planeter som Hoth, Tatooine og Dagobah, i tillegg til noen miljøer som tidligere ikke har blitt vist. I spillet kan spilleren velge å ta kontrollen over Rebel Alliance eller Galactic Empire.

I den 742 MB store demoen som ble sluppet løs i kveld kan du enten spille gjennom en interaktiv opplæringsdel for å bli kjent med spillets funksjoner, eller gå direkte inn i kampens hete.

Som kommandør for opprørsstyrkene på planeten Hoth, kjemper du om kontroll over ytterkanten av Vergesso-asteroidene og må gjøre et forsøk på å sette Tatooine fri fra keiserrikets grep. Han Solo og Chewbacca, sammen med Millenium Falcon, er klare til å lede din flåte i det du tar opp kampen med Tie Fighters, Star Destroyers og deres erkefiende Boba Fett.

Last ned demoen her:

Star Wars: Empire at Wars lanseres på PC den 17. februar. En anmeldelse kan ventes nærmere lansering.

Siste fra forsiden