Star Wars-strategispill til neste år

PC-baserte Star Wars-tilhengere kan se frem til et nytt sanntidsstrategispill hvor handlingen foregår i en galakse langt, langt borte.

Trenger verden virkelig et nytt Star Wars-spill? LucasArts ser ut til å mene det, og nå er det klart at det jobbes med et Star Wars-sanntidsstrategispill. Dette har selskapets president, Jim Ward, fortalt i et intervju denne uken. Heldigvis ser det ut til at dette spillet kan bli mer enn en simpel klone; utviklerne er nemlig ingen ringere enn Petroglyph.

Om navnet Petroglyph ikke sier deg noe som helst er det fordi selskapet aldri har produsert noen spill før. Folkene bak selskapet har imidlertid mengder med erfaring, da de stort sett består av veteraner fra Westwood Studios. Flere av dem har laget sanntidsstrategispill siden den dypt savnede utvikleren skapte Dune 2 (og dermed la mye av grunnlaget for hele sjangeren). Dermed vet vi i alle fall at spillet er i trygge hender.

Jim Ward fortalte også at spillet ville ta sjangeren i en helt ny retning og komme med et balansert gameplay som passer både for hardcore-spillere og det bredere publikum som er gladere i Star Wars enn i sanntidsstrategispill. Utover det må vi bare vente å se, men det tar nok ikke mange månedene før vi får mer håndfast informasjon om spillet.

Siste fra forsiden