Star Wolves 2 på Gamer's Gate

Etterfølgeren til det kritikerroste spillet Star Wolves er nå ute på Gamer's Gate, sammen med skytespillet You Are Empty og det norske eventyrspillet Drømmefall.

Gamer's Gate er et digitalt distribusjonssystem fra den svenske utgiveren Paradox Entertainment, som i det siste har utvidet spillutvalget sitt med en rekke spennende titler. I går kunngjorde Paradox og den russiske utgiveren 1C at Gamer's Gate blir russernes foretrukne partner for digital distribusjon, og for oss gamere har dette allerede fått resultater.

Star Wolves 2

Nå har nemlig det etterlengtede spillet Star Wolves 2 dukket opp på Gamer's Gate. Dette er etterfølgeren til det futuristiske taktiske actionrollespillet Star Wolves, som viste seg å være svært fornøyelig.

Star Wolves 2 har vært ute en stund i enkelte land, men så langt har det ikke kommet noen engelskspråklitg butikkversjon av spillet, og Gamer's Gate er for øyeblikket det eneste stedet vi kan kjøpe den engelskspråklige versjonen av spillet.

Et annet spill som har dukket opp på Gamer's Gate (og dermed debutert på det vestlige markedet) er You Are Empty, et skytespill som foregår i Sovjet-tiden. Historisk korrekt er det imidlertid ikke, for her må du blant annet kjempe mot zombifiserte sykesøstre og mye mer.

Samarbeidet mellom 1C og Gamer's Gate vil også gi oss tilgang på alle de kommende spillene fra 1C. Listen inkluderer King's Bounty: THe Legend, Fantasy Wars og Death to Spies.

Gamer's Gate har også samarbeidet med en rekke andre utgivere, inkludert norske FunCom, som i dag har bidratt med det populære eventyrspillet Drømmefall. Portalen kan med andre ord være vel verd et besøk om du har lyst på noe nytt å spille.

Siste fra forsiden