Star Wolves 2

Her er en demo av Star Wolves 2, hvor du får spille leiesoldat i verdensrommet.

Star Wolves er noe så spesielt som et strategisk actionrollespill, der handlingen foregår i rommet. Konseptet er i utgangspunktet ganske enkelt; du er lederen for en liten gruppe leiesoldater som kaller seg Star Wolves, og dere reiser rundt og utfører oppdrag for høystbydende. Underveis får dere penger til bedre utstyr og erfaring som gjør dere bedre til å kjempe mot de mange fiendene dere vil møte.

Star Wolves 2 følger i forgjengerens fotspor, men lar deg fritt reise mellom solsystemene på stjernekartet som du vil. Dessuten får du et større utvalg oppdrag som du kan velge mellom (inkludert tilfeldig genererte oppdrag), og du kan i tillegg kjøpe tjenestene til andre leiesoldater om du skulle trenge litt ekstra hjelp i et oppdrag.

Det er dessverre ikke klart om Star Wolves 2 blir lansert her til lands (eller i andre engelskspråklige markeder, for den saks skyld), men nå har i alle fall den tyske utgiveren til spillet, Frogster Interactive, gitt ut en engelsk demo. Denne inneholder øvingsdelen og de fire første oppdragene i spillet. Installasjonsfilen er på 286 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Om du behersker tysk, kan du få mer informasjon om spillet på det offisielle tyske nettstedet. Dessuten kan det nevnes at nettbutikken Play.com selger originalen til en meget gunstig pris for tiden, slik at de som misset dette flotte spillet da det opprinnelig kom ut også får sjansen til å prøve det.

Siste fra forsiden