Starcraft 2 på vei?

Blizzard kan komme til å offentliggjøre Starcraft 2 på en messe i Sør-Korea i mai.

I Sør-Korea er strategispillet Starcraft nærmest for en religion å regne. Dermed er det vel ikke noe bedre sted for Blizzard å annonsere den meget etterlengtede oppfølgeren. Det går nemlig rykter om at spillselskapet vil offentliggjøre Starcraft 2 på messen Blizzard's World Wide Invitational (WWI) 19.-20. mai.

Får Starcraft endelig en etterfølger? (bilde: Wikipedia)

Nettstedet Team Liquid har oversatt en koreansk artikkel hvor det hevdes at utviklerteamet til Starcraft 2 vil være tilstede på den koreanske messen, da for å svare på spørsmål fra pressen. Oppfølgeren utvikles visstnok i 3D, og at det vil bli introdusert en ny rase. I tillegg vil de "gamle" enhetene få en solid overhaling.

Blizzard vil ikke bekrefte at informasjonen stemmer, men forteller at de vil komme med en kunngjøring på messen.

– Vi har planer om å offentliggjøre et nytt produkt neste måned på messen i Sør-Korea. Vi setter virkelig pris på entusiasmen og interessen rundt hva dette kan være, sier en ordknapp representant for Blizzard til Gamespot.

Blizzard har imidlertid ikke noe mer håndfast å melde på det nåværende tidspunkt, så vi må nok vente til helgen etter vår nasjonaldag for å få en bekreftelse på dette spennende rykte.

Gamespot melder også at Blizzard søker etternyemedarbeidere til et neste-generasjons onlinespill. Spekulasjonene går nå høyt om at dette er en ny pekepinn på at det superpopulære World of Warcraft er på vei til konsoll. Selskapet vil selvsagt ikke gå med på at dette er tilfellet.

– Blizzard jobber med en rekke ulike prosjekter som vi ikke har offentliggjort, men vi er ikke klare for å snakke om disse på det nåværende tidspunkt, avslutter representanten.

Gamer.no følger WWI i Sør-Korea tett, og vil selvsagt gi deg nyheter og oppdateringer fra messen.

Siste fra forsiden