StarCraft II-rase med mye nytt

Dronningen i sentrum

Blizzard har gått ut med detaljer om den tredje rasen i etterlengtede StarCraft II.

LOS ANGELES (Gamer.no): Mandag presenterte Blizzard Zerg-rasen for pressen i deres hovedkvarter i Los Angeles. Dermed er puslespillet rundt de tre rasene komplett, siden Terran og Protoss allerede har blitt grundig presentert.

Intens kamp på en Zerg-base.

Den største nyheten når det gjelder Zerg-rasen er uten tvil Dronningen. Dette er først og fremst en defensiv enhet, som kan grave seg ned og sprette opp overraskende når fienden angriper. Dronningen kan også helbrede egne bygninger på et blunk, noe som garantert vil demotivere angripere.

– Når dronningen har fått evnen til å grave seg ned er hun alt du trenger defensivt, men hun beveger seg treigt og er ikke så gunstig offensivt. Om fiendens base er ganske nære er hun likevel ikke helt borte som angrepsvåpen, men det er på egen base Dronningen er på sitt aller mektigste, sier sjefsdesigner på StarCraft II, Dustin Browder, til Gamer.no.

Du kan kun ha en dronning per base, men Dronningen kan oppgraderes til å bli stadig kraftigere og større – tro oss når vi sier at dette er en fryktinngytende skapning.

En annen spennende ny enhet er Corruptor. Denne luft-til-luft-enheten angriper flygende fiender ved å påvirke dem til å gå mot sine egne. Dermed kan du enkelt skaffe deg allierte i luften.

Infestor er en spionenhet som kan grave seg ned og bevege seg usett under bakken. På plass i fiendens base kan den infisere fiendtlige bygg. Et eksempel her er at marinesoldatene som blir produsert i Terran-basen også vil vende seg mot sine egne.

Her er er den komplette oversikten over Zerg-enhetene i Starcraft II: Dronen (klassisk enhet), Zergling (klassisk), Overlord (klassisk), Overseer (ny enhet), Dronningen (ny enhet), Hydralisk (klassisk), Roach (ny), Mutalisk (klassisk), Baneling (ny), Lurker (klassisk), Nydus-orm (ny), Infestor (ny), Infested Marine (klassisk), Corruptor (ny), Ultralisk (klassisk),Swarm Guardian (ny).

Gamer.no er på plass i Los Angeles for å spille StarCraft II og snakke med utviklerne i Blizzard om spillet. Vi kommer tilbake med en fyldig sniktitt om ikke så alt for lenge.

Siste fra forsiden