Starfield - Script Extender

Starfield har allerede fått det kraftige modifikasjonsverktøyet Script Extender

Åpner for langt større mods.

Bethesda

Starfield er ikke offisielt lansert enda, men takket være tidlig tilgang har fans allerede gått i gang med å ta spillet fra hverandre og sette det sammen igjen. En rekke mindre modifikasjoner har ankommet Starfield de siste dagene, men nå åpnes dørene for større og bedre ting.

Script Extender åpner en ny verden for Starfield-modifikasjoner.
Bethesda

Duoen Ian Patterson og Stephen Abel har nemlig snekret sammen en såkalt Script Extender for Starfield. Dette verktøyet utvider hva som er mulig i spillet, slik at «moddere» kan bygge langt mer kompliserte og omfattende modifikasjoner.

Script Extender har tidligere gjort underverker for blant annet Skyrim. Verktøyet danner grunnlaget for mange av det rollespillets mest populære modifikasjoner, som har bidratt til å holde Skyrim i live siden lanseringen tilbake i 2011.

Den eneste ulempen så langt er imidlertid at Starfield Script Extender kun virker for Steam-versjonen. Ifølge Patterson er dette på grunn av forskjeller i hvordan måten spillet starter opp på plattformer som Epic Games Store og Microsoft-butikken.

Uten Script Extender kan man heller ikke kjøre de mer avanserte modifikasjonene. Så med mindre noen får en annen løsning på plass, ser det ut til at Steam-versjonen av Starfield vil være mest attraktiv for fans av «mods».

LES OGSÅ: PC-utgaven av Starfield skuffer »

Siste fra forsiden