Starfield

Starfield-trailer viser enda litt mer av spillets verden

Bethesda fortsetter å slippe detaljer i små doser.

Bethesda har sluppet en ny trailer for sitt kommende romeventyr, Starfield. Videoen – som du ser over – gir et større overblikk på universet spillere får utforske, et område kalt The Settled Systems.

Det finnes nok av kjeltringer i The Settled Systems.
Bethesda Softworks

Som traileren forklarer tilhører The Settled Systems vår egen galakse, men ligger rundt 50 lysår unna vårt solsystem. Året er 2330, og regionen er fortsatt sterkt preget av en blodig krig som herjet 20 år i forveien – mellom de to fraksjonene United Colonies og Freestar Collective.

De to har siden landet på en anspent våpenhvile, men farer lurer fortsatt i hvert hjørne av The Settled Systems. Her finner man både leiesoldater, pirater og religiøse fanatikere, som tilsynelatende kommer til å gjøre livet vanskelig for spillere.

Enda har vi ikke sett mye av hvordan Starfield faktisk skal se ut. Denne nye traileren serverer imidlertid en solid dose konseptkunst, med byer, fjerne planeter og fiender.

Starfield skal lanseres 11. november 2022. Spillet kommer til PC, Xbox One og Xbox Series X/S, men takket være Microsofts oppkjøp av Bethesda blir det ikke å se på PlayStation.

LES OGSÅ: Her er tre av Starfield-byene spillere skal få utforske »

Siste fra forsiden