Starfield

Her er tre av Starfield-byene spillere skal få utforske

Bethesda røpet nye detaljer om spillverdenen.

Bethesda Softworks

Starfield – Bethesdas kommende storsatsing og første spill fra en ny serie på 25 år – er enda et stykke unna lansering. Spillet kommer 25. november 2022, og selv om vi enda ikke vet mye opp opplevelsen har utvikleren begynt så smått å lette på sløret.

New Atlantis. (Video: Bethesda)

Nylig avduket Bethesda tre forskjellige byer som spillere skal få utforske, i det utstrakte universet som Starfield utspiller seg i. I tre separate videoer, som du kan se her i artikkelen, fikk fans lære litt om New Atlantis, Neon og Akila.

Neon. (Video: Bethesda)

Førstnevnte er en gigantisk romstasjon, og hovedstaden i samveldet United Colonies. New Atlantis er en moderne metropol, med folk og skapninger fra alle universets hjørner.

Akila. (Video: Bethesda)

Neste på lista er Neon, et slags moderne Las Vegas og fristed for en rekke lyssky aktiviteter. Stedet begynte som en enkel fiskeplattform, men etter det ble oppdaget fisk med hallusinogene egenskaper fant eierne ut at det var mer penger å hente på å selge dop.

Akila er en mindre og langt mer nøktern variant av New Atlantis. Også her finner man folk fra hele universet, men felles for alle er et ønske om å leve i frihet. Akkurat det å leve er imidlertid enklere sagt en gjort, og utenfor Akilas vegger finner man blodtørstige skapninger som beskrives som en krysning mellom ulver og dinosauren velociraptor.

Starfield kommer til PC og Xbox Series X/S. Spillet blir ikke tilgjengelig på PlayStation 5, som følge av Microsofts oppkjøp av Bethesda.

LES OGSÅ: – Starfield er som Skyrim i verdensrommet »
LES OGSÅ: The Elder Scrolls VI er bare i designfasen ennå »

Siste fra forsiden