Starfield - VASCO

Starfield-video viser frem en av spillets medhjelpere

Møt roboten VASCO.

Bethesda

Bethesda slipper stadig små dryss om sitt kommende storspill, Starfield. Denne uken vartet utvikleren opp med nok en sniktitt bak utviklerteppet, med introduseringen av figuren VASCO.

VASCO er en av medhjelperne i Starfield.

I en video publisert av IGN – som du kan se til høyre – forteller kunstsjef Istvan Pely at roboten VASCO er en av flere medhjelpere spillere kan støte på i Starfield. Han tilhører fraksjonen Constellation, og er designet for å bistå spillere først og fremst som pakkesel.

– VASCO er en tobeint maskin som er i stand til å krysse ulendt terreng, med alt av overlevelsesutstyr og bærekapasitet som trengs for lengre befaringer. VACO har forsvarsbaserte egenskaper, i tilfelle det blir nødvendig, men hans primærfunksjon er å være fredelig, forklarer Pely.

Ambisiøs romferd

Starfield tar spillere med på en omfattende romseilas, i det Bethesda har beskrevet som Skyrim i verdensrommet. Utvikleren lover total frihet til å bygge sin egen reise, med en rekke valgmuligheter som påvirker ferden underveis.

Enda er det mye vi ikke vet om selve spillet, men flere detaljer vil dukke opp etter hvert som det nærmer seg lansering. Starfield slippes 11. november i år, for PC, Xbox One og Xbox Series X/S.

Bethesda flytter PC-satsingen over på Steam.
Legger ned Bethesda.net Launcher »

Siste fra forsiden