StarForce kunngjør konkurranse

StarForce har sett seg lei av beskyldninger om at systemet deres ødelegger maskinvare. Om du kan bevise det, vinner du 1000 dollar og gratis tur til Moskva.

StarForce er sannsynligvis et av de mest forhatte selskapene i spillindustrien. Selskapet spesialiserer seg på å lage kopibeskyttelse, som viser seg å være svært vanskelig å knekke. Samtidig er det mange som klager over at systemet har skaffet dem problemer, og noen sier til og med at det har ødelagt CD/DVD-stasjonen deres.

StarForce ønsker selvfølgelig ikke at systemet deres skal ødelegge maskinvaren til folk, og har i lengre tid jobbet for å finne ut om dette virkelig er tilfelle. De har imidlertid aldri klart å ødelegge noe som helst, og konklusjonen deres er rett og slett at de tror ryktene om ødelagt maskinvare er ren fiksjon.

Nå arrangerer de en verdensomspennende konkurranse der de tilbyr 1000 dollar, samt reise til og fra Moskva og losji i to dager til den som klarer å bevise at StarForce virkelig ødelegger maskinvaren deres. Dermed håper de å få en slutt på ryktene om StarForce en gang for alle (eller finne ut hva det eventuelt er som går galt, om anklagerne skulle ha rett).

For å vinne må du installere et StarForce-produkt på en PC hvor alle stasjonene fungerer, vise at stasjonen slutter å fungere etter installasjonen og at den fortsatt ikke fungerer om du putter den i en annen PC. Konkurransen er åpen til og med 31. januar, og mer informasjon finner du på selskapets nettsted.

Siste fra forsiden