Stargate-MMORPG på vei

Nå har MGM og Cheyenne Mountain Entertainment kunngjort at det jobbes med et MMORPG-spill basert på Stargate-universet.

Stargate Worlds er et MMORPG-spill basert på verden, historien og hendelsene i TV-serien Stargate SG-1. Spillet er under utvikling hos det nyoppstartede selskapet Cheyenne Mountain Entertainment (navngitt etter fjellet der Stargate-basen befinner seg i serien), og har vært under utvikling siden september, da MGM og Cheyenne Mountain Entertainment ble enige om den nødvendige lisensavtalen.

Spillet vil la spillerne utforske Stargate-universet som soldater og vitenskapsmenn som reiser til forskjellige planeter og bygger allianser, undersøker eldgamle mysterier og handler med fremmede riker mens de forsvarer menneskeheten mot fiender fra rommet. Det sies ikke når i seriens hendelsesløp spillet vil finne sted, men pressemeldingen forteller at vi må kjempe mot både gode, gamle Goa'uld og de nyoppdagede Ori. Om replikatorene også dukker opp vet vi ikke.

For øyeblikket er spillet i en tidlig fase av utviklingen, og det fortelles ikke når vi kan forvente å se spillet i salg (eller hvilke plattformer det kommer til, selv om det er rimelig sikkert å anta at vi i alle fall får se det til PC). Selskapet bak spillet er helt nytt, men består av flere personer med lang fartstid i spillindustrien, så om de har den nødvendige finansielle støtten, skal vi ikke se bort i fra at Stargate Worlds kan bli et spill verd å følge med på.

Siste fra forsiden