Stargate Worlds bruker Unreal 3-motor

Det kommende MMORPG-spillet Stargate Worlds vil benytte seg av Unreal Engine 3.

StarGate Worlds er et MMORPG-spill som foregår i Stargate-universet. Spillerne får mulighet til å skape en figur (som ikke nødvendigvis må være et menneske) og står fritt til å utforske universet som han eller hun vil. Handlingen foregår i hele Stargate-universet, og vi får elementer både fra Stargate SG-1 og Stargate Atlantis.

I tillegg får vi stifte bekjentskap med nye raser, og utviklerne bak spillet er svært fornøyd med friheten de har fått fra MGM. Utviklerne vil også holde spillet oppdatert i forhold til det som til en hver tid skjer i TV-seriene. I tillegg til kamp vil det også være et fokus på relativt fredelige oppgaver å konstruere forskjellige mekanismer, drive gruvedrift og handel med andre spillere, og prøve seg som smugler eller diplomat.

Nå har Cheyenne Mountain Entertainment og Epic Games kunngjort at spillet vil benytte seg av Unreal Engine 3. Cheyenne-sjefen Joe Ybarra forteller at kombinasjonen av et robust grafikkmiljø og omfattende utviklerverktøy gjør at de vil kunne levere grensesprengende spillinnhold i Stargate Worlds.

Mark Rein fra Epic forteller at de har en haug av Stargate-tilhengere i selskapet sitt, og at de synes det er kjempeflott å se at Cheyenne Mountain Entertainment lager et massivt flerspillerspill basert på denne serien. At de i tillegg bruker Epics Unreal Engine 3 gjør det hele ekstra hyggelig for Epic.

Avtalen gjelder også fremtidige spill for flere plattformer.

Siste fra forsiden