Starship Unlimited III på vei

Matrix Games har kunngjort at de har sikret seg utgivelsesrettighetene til Starships Unlimited III.

Romstrategisjangeren ser ut til å få litt av en oppblomstring i tiden som kommer. Hakk i hæl på Galactic Civilizations I og Space Empires IV har nemlig Matrix Games kunngjort at de vil gi ut Starships Unlimited III fra ApeZone. Med tanke på at det forrige Starships Unlimited-spillet var svært fornøyelig, bør dette komme som gode nyheter for tilhengere av sjangeren.

Starships Unlimited III kommer med det samme målet som de fleste andre romstrategispillene, nemlig å bygge opp ditt eget intergalaktiske imperium. Måten dette gjøres på er imidlertid relativt unik - handlingen foregår i sanntid, og spillet fokuserer mer på romskipene i armadaen din enn utbyggingen av kolonier.

Gameplayet vil minne om det vi fant i de forrige spillene i serien, men kommer med en rekke forbedringer og nye funksjoner. Måten utforsking av planeter fungerer på har blitt utvidet, og det er nå mulig å fokusere mer på fredelige ekspedisjoner og mindre på krig. Spionsystemet har også blitt mer omfattende, og vi får selvfølgelig en rekke nye teknologier, skipstyper og våpen.

Dessuten skryter Matrix av et forbedret brukergrensesnitt (gode nyheter, da brukergrensesnittet i tidligere spill i serien har vært unødvendig kronglete), bedre kunstig intelligens og flere muligheter til å skreddersy gameplayet slik at det passer deg best mulig. Spillet skal lanseres til høsten, og som vanlig med spill fra Matrix tipper vi det blir vanskelig å finne i butikkene her til lands, så interesserte må sannsynligvis belage seg på å bestille spillet via selskapets nettsted.

Siste fra forsiden