Steam Brigade ute nå

Steam Brigade er et sideskrollende sanntidsstrategispill hvor du sender dampfartøyer i kamp mot fienden. Vent nå litt - sideskrollende sanntidsstrategispill?

Steam Brigade er løst basert på et av de tidligste sanntidsstrategispillene som noensinne kom ut, Rescue Raiders til Apple II. I stedet for å se handlingen ovenfra, slik vi vanligvis gjør i sanntidsstrategispill, får vi her se alt sammen fra siden. I følge utviklerne skaper dette et intenst og direkte gameplay der frontene alltid er i bevegelse og kreative løsninger og fleksibel planlegging er nødvendig for å vinne.

Spillet foregår i et alternativt univers, hvor dampdrevne luftskip og stridsvogner hersker over slagmarken. Du får direkte kontroll over et luftskip, som riktignok ikke har tradisjonelle våpen, men som har en rekke forskjellige metoder som kan brukes for å hjelpe din hær og ødelegge for fienden.

Hvis du synes Steam Brigade høres ut som et interessant spill, kan du besøke det offisielle nettstedet hvor du kan laste ned demo og kjøpe spillet direkte fra utviklerne (for ca. 160 kroner). Spillet har allerede fått mye god forhåndsomtale (blant annet fra Independent Games Festival), og det er mye som tyder på at det kan være verd en titt.

Siste fra forsiden