Steam feirer norske spill i ny tilbudskampanje

Mellom 20 og 90 prosent avslag på en rekke titler.

Steam

Steam rullet tirsdag ut en ny tilbudskampanje, og denne gangen er det spill fra Norge som står i fokus. Games from Norway varer frem til 20. november, og gir mellom 20 og 90 prosent avslag på en rekke titler fra norske utviklere.

Den Lengste Reisen.
Funcom

Blant de totalt 21 spillene som er på tilbud er den kritikerroste Den Lengste Reisen-trilogien fra Funcom og Red Thread Games. Den Lengste Reisen, Drømmefall og Dreamfall Chapters kan kjøpes billig hver for seg, eller man kan få hele serien for 97 kroner.

Funcom stiller ellers med overlevelsesspillet Conan Exiles og skrekkspillet The Park. Skremming får du også i Through the Woods og Among the Sleep, som er med i kampanjen.

Er du fan av plattformspill tilbyr Games from Norway-salget flere godbiter, som Owlboy, Teslagrad og Shadow Puppeteer. Den som heller vil ha eventyr kan for eksempel plukke opp Milkmaid of the Milky Way, EARTHLOCK, Amphora eller The Frostrune.

Videre får du fisking i Fishing: Barents Sea, actionfylt sofaflerspiller i Orbit, strategiske kamper i YEARN Tyrant's Conquest, puslespill i Prime Mover, kaotiske slagsmål i Corroded, rytmebasert plattformaction i Klang og mørk humor i Manual Samuel.

Nå kan du se hvor mye penger du har brukt på Steam.
Valve har åpnet slusene sånn at alle kan se pengesluket sitt »

Siste fra forsiden