Steel Fang går online i mai

Capcom og Sega samarbeider om et spennende onlinespill for PC. Steel Fang skal etter planen lanseres i mai.

Det er ikke hver dag giganter som Capcom og Sega samarbeider, men det som kanskje er mest overraskende er at målplattformen denne gangen er PC. Sega er ikke ukjent med PC-markedet, og Capcom har også viet datamaskinen litt mer oppmerksomhet i det siste, men dette ser ut til å være første gangen det japanske giganten jobber med et produkt unikt for PC.

Steel Fang kan spilles av opp til seks spillere samtidig, enten fordelt på to lag eller alle mot alle. Karakterene kontrolleres med en kombinasjon av tastatur og mus, og kan f.eks. bruke vegger som springbrett eller hoppe til siden samtidig som de skyter. Kampsystemet skal minne om det vi finner i Devil May Cry-spillene.

Spillet foregår i en science fiction-verden befolket av kyborger. Konsept og design skapes av Kazutaka Miyatake, som stod bak designen i animeseriene Macross og Rahxephon. Karakterene designes av Yutaka Minowa, som stod for karakterdesignen i tegnefilmen Vampire Hunter D.

Det var opprinnelig Sega som fikk ideen til Steel Fang, og spillet utvikles av Nextech i samarbeid med Campcom sin R&D Division 4, som er gruppen som står bak blant annet Viewtiful Joe og Resident Evil 4. Dette er ikke første gangen Nextech har jobbet med denne gruppen - de samarbeidet også om Resident Evil: Code Veronica.

Spillet går inn i beta i neste måned, og skal etter planen lanseres i mai. Når vi europeere får mulighet til å spille Steel Fang er ikke klart enda.

Siste fra forsiden