Steel Monkeys kunngjør 2 Days to Vegas

Utviklerstudioet Steel Monkeys har nylig gitt ut de første detaljene om actioneventyret 2 Days to Vegas, som ser overraskende imponerende ut.

I 2 Days to Vegas får du rollen som Vinny, som har et problem. Han har akkurat blitt sluppet ut etter å ha sittet inne i tre år, og nå har drømmene hans om et rolig liv sammen med jenta si allerede blitt knust. Den yngre broren hans, Tony, har nemlig fått trøbbel, og nå trenger han hjelp av storebror.

2 Days to Vegas er et historiedrevet tredjepersons actioneventyr fullstappet med biljakter, skuddvekslinger og uventede hendelser. Spillet finner sted i flere storbyer i USA, og handlingen foregår over en intens periode på 48 timer. Skal vi dømme etter skjermbildene, som faktisk ser temmelig flotte ut, kan vi vente oss et gameplay i stil med det vi finner i Driv3r og GTA-serien.

Det fortelles ikke hvilke plattformer spillet er underveis til, men Steel Monkeys har erfaring med spillutvikling på både konsoll og PC. Derfor er det ikke usannsynlig at spillet kommer til PC og neste-generasjons konsoll. Noen utgiver eller utgivelsesdato for Europa har ikke blitt kunngjort.

Siste fra forsiden