Anmeldelse

Steelpad 4S og Steelpad Cord Holder

Danske Steelpad har laget musematter en stund, og vi har tidligere testet 3S-utgaven av aluminiumsmatten. Denne gang står den større 4S-utgaven og Mouse Bungee-utfordreren Cord Holder for tur.

Side 1
Side 2

I det stadig voksende musemattemarkedet dukker det hele tiden opp nye konkurrenter, men holdet Steelpad fortsatt mål?

Matten ankommer i en tynn pappinnpakning. Inni pappen finner du selve musematten og en bit Pad Surfers (teflontape tilsvarende Mouse Skatez). Dette er en kjekk bonus, men mengden er såpass begrenset at en ikke kan regne med at den holder i mer enn et par uker. Verdt å merke seg er også at Steelpad-overflaten er svært kritisk til museglien. Hvis du kjøper en Steelpad-matte bør du derfor beregne et noe høyere forbruk av musetape enn tidligere. Bruker du ikke slik tape til vanlig vil du neppe merke noen særlig forskjell, og du behøver ikke bekymre deg for at museføttene skal slites ned.

Som du selv kan se er Steelpad 4S en del større enn forgjengeren 3S. Det har seg slik her i livet at større er bedre, noe som også gjelder musematter. En stor overflate gjør det lettere å spille med lav følsomhet og en unngår de irriterende episodene hvor musen havner utenfor matta. 4S plasserer seg blant de større der ute, men det finnes enda større matter hvis du virkelig er desperat etter areal. Q-Pad sin Gamer-versjon samt tøymatter slik som Fatal1tys Fatpad og Destructs Destruct Pad er betydelig større i omfang.

Det viktigste med enhver musematte er overflaten. Steelpad 4S er i så måte identisk med lillebror 3S. Med andre ord består matten av spesialbehandlet aluminium. Produktet er meget glatt, noe som også fører til meget god glid, spesielt i kombinasjon med teflontape. Med tanke på hurtighet er den blant de aller raskeste mattene som har vært inne til test, med forbehold om bruk av teflontape. På grunn av at den består av aluminium kan matten til tider virke noe kald å bruke, men etter kort tids bruk er ikke dette noe du legger merke til lenger. For de som har Logitech-mus der ute er det verdt å merke at matten ikke offisielt støtter andre mus enn MX-serien. De som er interessert i en slik matte har nok uansett en støttet mus, så dette bør neppe by på problemer. Hvis ikke er nok en ny mus å anbefale før du kaster øynene på en ny musematte.

Side 1
Side 2

Siste fra forsiden