Stem frem det beste indie-spillet

Historiens andre Indie Game Showcase har åpnet for stemmer fra publikum. Her kan du laste ned og teste rundt 50 spill fra uavhengige utviklere.

Indie Game Showcase er et forsøk på å øke spillernes kunnskap om de mange uavhengige spillene som blir lansert på nettet. Nå kan du laste ned og teste årets spill, og totalt er omtrent femti demoer og gratisspill tilgjengelige på det offisielle Indie Game Showcase-nettstedet. Uavhengige utviklere kan fortsette å sende inn spill frem til midten av juli, så det kan være verd å sjekke nettstedet regelmessig for nye tilskudd.

Hjernetrimmeren Tubetwist, et av spillene i årets Indie Game Showcase

Utvalget inkluderer kjente og kritikerroste titler som atomkrigsimulatoren DefCon, det fysikkbaserte slåssespillet Toribash, det surrealistiske skytespillet Clean Asia, det populære Breakout-møter-Katamari-spillet FizzBall og det Unreal 3-baserte action/hjernetrimspillet Roboblitz.

Mer ukjente (men fortsatt svært spennende) titler inkluderer forfatterspillet Bestseller, detektivspillet Playdetective: Heart Breakers, overlevelsessimulatoren Vantage og fengselsspillet Hard Time. Om du mangler noe å gjøre i helgen, er det med andre ord bare å stikke innom nettstedet til Indie Game Showcase, så finner du sannsynligvis et spill eller fem å bruke tiden din på.

De offisielle festlighetene går av stabelen i september, i den amerikanske byen Austin. Et panel av dommere vil ta en titt på de ti mest populære spillene i hver kategori, og velge vinnere og tre finalister.

Siste fra forsiden