Steven Spielberg med Wii-spill

Electronic Arts har gitt noen hint om de to første Steven Spielberg-prosjektene deres, og et av dem kommer kun til Wii.

Nettstedet GameDaily har snakket med Electronic Arts-mann Neil Young, og blant annet spurt om de kommende prosjektene som utvikles i samarbeid med den kjente regissøren Steven Spielberg.

Neil Young ønsket ikke å gi noen detaljer, men fortalte at to av prosjektene er under utvikling hos Electronic Arts Los Angeles. Det ene av dem ble beskrevet som et typisk Steven Spielberg-prosjekt – et spill som beskriver store hendelser som sees fra synspunktet til en liten gruppe. Dette prosjektet produseres av Doug Church.

Det andre spillet sa han ingen ting om, annet enn at de utvikler det for Wii, og at det er Lou Castle som står for produksjonen. Men nyheten om at Steven Spielberg jobber med et Wii-eksklusivt spill skulle vel uansett være nok til å gjøre flere Nintendo-tilhengere i godt humør.

Young fortalte også at Spielberg besøker studioet en gang i uken, og er der fra en til fire timer. Han beskrev samarbeidet mellom suksessregissøren og utviklerne som svært tett, og fortalte at de lærte svært mye av å jobbe med Spielberg.

Siste fra forsiden