Still dine spørsmål om HW-LAN

Er det noe rundt HW-LAN du ikke har fått svar på? Nå har du mulighet til å stille dine egne spørsmål, og vinne to gratisbilletter.

I forrige uke publiserte vi et omfattende intervju med to av de ansvarlige for HW-LAN. Nå er det leserne sin tur til å stille spørsmålene, og få svar på alt de lurer på vedrørende det ambisiøse LAN-et som skal foregå på Fornebu 4. til 8. oktober.

Alt du trenger å gjøre er å sende ditt spørsmål på e-post til tor-steinar@gamer.no, så skal vi sørge for å ta med spørsmålet ditt i neste intervju. Innsender av det beste spørsmålet blir premiert med to gratisbilletter til en verdi av 473 kroner hver.

Kort om HW-LAN for eventuelt nye lesere: HW-LAN er høstens store datatreff i regi av Hardware-nettverket. I fem dager skal over 3000 deltakere hygge seg i Hangar 4 på Fornebu. Det er ildsjeler i Hardware-nettverket, Battlefield.no og forumbrukere fra begge miljøer som står bak, og det legges vekt på at dette er et brukerstyrt LAN.

Vi kan vente oss konkurranser i Counter-Strike 1.6, Counter-Strike: Source, Quake IV og Battlefield 2. I tillegg vil det holdes løpende konkurranser i skripting, problemsøking, 3D-programmering, NM i overklokking og mye mer. Vi loves rekordstore premier i norsk sammenheng, noe som har ført til interesse fra kjente lag fra inn- og utland.

Spillrulett
1309 har spilt i dag

Hvor mange spill klarer du?

Siste fra forsiden