Stjerne oppkalt etter spill

HD Interactive har akkurat lagt ut den offisielle hjemmesiden til romspillet Nexus, og for å feire dette har de fått oppkalt en stjerne etter spillet.

Stjernen som nå heter Nexus ligger i konstellasjonen Leo, og hvis du har peiling på astronomi sier antakelig koordinatene 09h42m12.374s deg mer enn det sier oss. Å få gi navn til en stjerne i er ikke akkurat vanskelig, da det er en del stjerner der ute og det eneste du trenger for å gi navn til ei stjerne er litt penger.

Nexus (spillet, ikke stjernen) var tidligere kjent som Galaxy Andromeda og er et romstrategispill som fokuserer på taktiske kampsituasjoner med små kampstyrker. Du kan kontrollere opp til ti romskip samtidig, og disse er svært detaljerte og kan skreddersys dine behov. Spillet inneholder en stor kampanje med 6 episoder fordelt på 30 oppdrag. Dessuten inneholder spillet mulighet for flerspiller.

Spillet foregår i full 3D, og planeter og andre himmellegemer beveger seg slik de skal i virkeligheten. Grafikken er, som vanlig med spill i denne sjangeren, flott og inneholder en rekke spesialeffekter. Hvis du vil vite mer om spillet kan du sjekke den nye hjemmesiden.

Siste fra forsiden