Stjernekrig fra 1C

The Tomorrow War er et romsimulatorspill basert på en trilogi av den russiske forfatteren Alexander Zorich.

I det 27. århundret er det fred på jorden, og menneskeheten har fått mulighet til å reise til andre solsystemer. Der har de funnet beboelige planeter, som de har kolonisert. Noen av disse koloniene har imidlertid brutt seg løs og dannet en ny nasjon ved navn Konkordia. Disse har tatt over kontrollen på 30 planeter, og selv om de har en fredsavtale med The United Earth Empire, er forholdene mellom de to rikene alt annet enn vennlige.

The Tomorrow War er basert på en romantrilogi skrevet av den russiske forfatteren Alexander Zorich, og skildrer konflikten mellom de to interplanetariske rikene. I løpet av spillets gang får vi delta i alt fra lokale operasjoner til enorme slag, møte ulike romvesener og lande på en rekke forskjellige planeter. I motsetning til for eksempel X-spillene, får vi her muligheten til å lande hvor som helst på de mange planetene, og vi kan fly sømløst gjennom atmosfæren fra planetoverflaten til verdensrommet.

Ellers fortelles det at vi får mulighet til å fly en rekke ulike romskip (alt fra små jagerflyaktige skip til store frakteskip) og møte dusinvis av spennende figurer. Vanskelighetsgraden kan innstilles akkurat slik vi ønsker det, og utviklerne forteller at The Tomorrow War kan gå fra å være en "hardcore" romsimulator til et arkadepreget spill ved hjelp av små justeringer i menyene. Vi vet ikke når dette spillet skal bli ferdigutviklet eller hvem som eventuelt vil stå for utgivelsen i Europa (i Russland og de tidligere Sovjet-statene er det 1C som utgir spillet).

Siste fra forsiden