Stjernekrig i Conquest 2

I går kom den offisielle kunngjøringen mange strategientusiaster har ventet på: Warthog utvikler Conquest 2: The Vyrium Uprising.

Conquest: The Frontier Wars regnes som et av de bedre sanntidsstrategispillene på markedet, men nådde aldri helt ut til de store folkemengdene. Nå håper åpenbart Warthog å gjøre det bedre med etterfølgeren, blant annet ved å også lage en Xbox-versjon av spillet. Conquest 2 utvikles av det samme teamet som lagde den kritikerroste originalen.

Det har gått 40 år siden de store grensekrigene, og menneskene og de energibaserte celareonerne har lært seg å leve sammen i fred. De insektliknende mantisene er blitt fordrevet til utkantene av det kjente universet, og regnes ikke lenger som noen stor trussel. Men nå har en rase med øgleaktige og krigerske vesener fra planeten Vyrium vokst til å bli en mektig krigsmakt, som legger planer for få det totale herredømmet over galaksen.

Dermed er det tid for en ny, altomfattende krig. Du må ta kontroll over en av spillets fire raser, konstruere massive flåter, utforske, kolonisere, samle inn ressurser, drive forskning og sørge for at dine styrker forlater slagmarken i live, uten at fiendens styrker klarer det samme. Hvis du feiler vil resultatet etter alt å dømme bli en ny mørkealder, både for menneskene og de fleste andre innbyggerne i galaksen.

Conquest 2: The Vyrium Uprising ser ut til å følge i forgjengerens fotspor hva presentasjon angår, og selv om spillmiljøene nå er i full 3D. For å se hva du har i vente kan du laste ned en trailer som ble brukt for å demonstrere spillet under årets E3-messe. Filmen er på 23 MB og finnes her:

Siste fra forsiden