Telenorligaen høsten 2018 - Overwatch

– Stopper vi «Zanacion» burde mye av jobben være gjort

Riddle har planen klar for å stoppe Bitfix.

Main tank for Bitfix, Håvard «Zanacion» Stavnås Markhus.
Bitfix Gaming

Søndag kveld er det dags for en ny runde med Overwatch i Telenorligaen, og i hovedkampen møtes to lag med like mange poeng: Riddle og Bitfix. Førstnevnte har imidlertid en kamp til gode, da deres kamp mot Alopex i første runde ble avlyst.

Sesongstarten til Riddle ble ytterligere amputert, da kampen i tredje runde mot Nordavind ble utsatt fordi spillerne til Nordavind var på landslagsoppdrag i Los Angeles. Kampen ble spilt like før helgen, og selv om det ble tap, imponerte Riddle med å ta et kart fra høstens soleklare favoritt.

Lovord om motstanderen

Disse spiller for Riddle

Vis mer

Henrik «HenKii» Andersen (Flex Support)
Fawad «Fawad» Mohyuddin (DPS)
Thomas Tobias «Synful» Paaske (DPS)
Mam «MeeemYO» Jantamma (Main Support)
Knut «Crow11» Johnsen (Off-Tank)
Jørgen «Melk» Sjøberg (Flex Support)
Theo «SpX» Sogge (Main Tank)
Tord Rusnes «Blossom» Hoff Viste (DPS)
Manuel «ResQ» Suttner (Main-tank)

– Det var ekstremt morsomt å spille mot Nordavind. Selv om de nok ikke sikkert spilte til toppnivå, så var det morsomt å vise at vi hevdet oss over fire kart mot det som i praksis er landslaget. Og det gjør vi som en mix, nesten uten trening sammen. Det var naturligvis kjempegøy, og viser at vi har mye gode individuelle spillere i Riddle, sier Henrik «HenKii» Anders.

Med et kart i lomma fra storfavoritten, er «HenKii» full av selvtillit foran oppgjøret mot Bitfix, et lag han er full av lovord om.

– Jeg kan egentlig ikke se for meg noe annet enn en 4-0 til oss mot Bitfix. Jeg har veldig sansen for Bitfix, og tror de ble litt undervurdert i forkant av sesongen, men jeg føler fortsatt vi er mange hakk over på et individuelt nivå. Klarer vi å sette lenker på maintanken deres, «Zanacion», burde mye av jobben være gjort der.

Riddle-support, Henrik «HenKii» Anders.
Privat

– Men jeg ser absolutt for meg at Bitfix er et sluttspillag på slutten av sesongen, legger han til.

Med den antatt vanskeligste kampen ute av veien, kan Riddle rette blikket framover og forberede seg på de kommende kampene utover høsten.

– Når det gjelder resten av sesongen, så tror jeg matchen mot Lithium kan bli spennende, resten burde egentlig være grei skuring, og jeg tror vi går inn i sluttspillet som nummer to. Det som blir viktig for oss utover høsten blir bare å spille sammen når vi har muligheten, og ha det gøy i kampene våre. Så håper jeg vi får en omkamp mot Nordavind og tar de i sluttspillet, sier «HenKii» selvsikkert.

Disse spiller for Bitfix

Vis mer

Ottar «Synoyd» Hellesvik (DPS)
Jan «NyanJan» van Loh (Support)
Isak «BinaryBanana» Rosenström Bergqvist (Flex/support)
Tim «Dantey» Hartmann (DPS)
Dani «Duni» Einevoll (Off-tank)
Håvard «Zanacion» Stavnås Markhus (Main-tank)

Takket nei til Riddle

Sesongstarten til Bitfix kunne knapt vært tøffere. I de tre første rundene har de møtt to av lagene som er spådd til å kjempe om topplasseringene, Nordavind og Lithium. I kveld venter altså en fjerde favoritt.

Les også
Anmeldelse: Overwatch
Main tank for Bitfix, Håvard «Zanacion» Stavnås Markhus.
Bitfix Gaming

– Jeg tror vi kommer til å få en del motstand og at vi egentlig er «underdogs» i denne kampen. Vi godt kan vinne med god lagsynergi, ettersom jeg vet at de ikke trener mye sammen. Riddle blir vår siste virkelig tøffe motstander og jeg håper på en spennende kamp av høy kvalitet, sier Bitfix-tank, Håvard «Zanacion» Stavnås Markhus.

Kampen har en ekstra dimensjon for main tanken, ettersom Riddle forsøkte å lokke han over til sitt lag før sesongen.

SLIK SPILLES RUNDE FIRE AV OVERWATCH I TELENORLIGAEN

Vis mer

Kl 20:00: Bitfix - Riddle
Kl 20:00: Dynasty - Bingobanden
Kl 20:00: Hurtigruta - Lithium
Kl 20:00: Nordavind - Oslo Lions

Alle kampene spilles søndag 15. september.

Se resten av terminlisten på Telenorligaens turneringssider.

– Jeg takket nei fordi trives godt i Bitfix og har troen på at vi kan oppnå mer om vi holder sammen, forklarer «Zanacion».

Etter denne runden vil Bitfix ha unnagjort de aller tøffeste kampene tidlig i sesongen, og de kan flytte fokus over på de antatt enklere kampene.

– Det viktige for oss utover høsten blir nok å virkelig fokusere på å samarbeide bedre og fikse svakhetene vi har, slik at vi kan vinne resten av kampene og muligens sikre en plass i sluttspillet, sier «Zanacion».

Siste fra forsiden