Stor feil rammer Game of Thrones-spillerne i andre episode

Spillet husker ikke valgene dine.

«You know nothing, Jon Snow» får en helt ny betydning.
Telltale Games

I spillselskapet Telltales forum har det de siste dagene ploppet opp forumtråder og klagemeldinger om en feil i andre episode av deres episodiske Game of Thrones-spill. Det virker som om spillet ikke klarer å holde styr på valgene spillerne har tatt i første episode som kom i fjor høst, noe som selvfølgelig ødelegger en stor del av opplevelsen i et spill der valg og konsekvenser er alfa og omega.

Det er mulig for Xbox One-spillerne å spille episode, men da må man forholde seg til de valgene spillet selv har lagt opp til.

Andre episode av Telltales Game of Thrones-serie ble først sluppet 3. februar. I spillet følger vi huset Forrester som vi ikke har hørt forferdelig mye om i HBOs TV-serie med samme navn.

Alle andre er trygge

Tyrion har glemt meg… *snufs*.

Alle som er rammet virker for øvrig å ha spilt Xbox One-versjonen, så om du holder deg på PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3, PC eller iOS for øyeblikket burde du være trygg.

I forumtrådene er det flere som antyder at feilen kan være en del at problemene som først dukket opp i fjor. Allerede i første episode av serien slet spillet med å lagre valgene etter at episoden var fullført.

Telltale har til nå ikke kommet med en offisiell uttalelse om problemet, eller om de jobber med en løsning.

Vi tok en titt på første episode av spillserien i fjor høst, og fant mye å like i spillet. Vår skribent påpeker at spillet er nesten uløselig knyttet til TV-serien, men at konseptet klarer seg godt.

Er du på utkikk etter flere episodiske spillserier.
Du kan jo ta en titt på hva vi mener om ferske Life is Strange »

Siste fra forsiden