Stor gratisekspansjon til Lineage II

NCsoft har nå lansert en 500 MB-stor gratisekspansjon til MMORPG-spillet Lineage II. Ekspansjonen har fått navnet Chronicle 2: Age of Splendor.

Den 500 MB-store gratisekspansjonen lastes ned automatisk, og legger til en haug nytt innhold til spillet. Blant innholdet finner vi flere nye soner, flotte undervannsområder, dyr som kan ris på, nye monstre, objekter og magiske formularer, samt muligheten til å tjene penger på gambling, ved hjelp av en veddeløpsbane, et terningspill og et lotteri.

De tre nye spillområdene inkluderer Innadril, hvor du blant annet finner den flytende byen Heine og et nytt slott, og Giran, hvor du kan besøke Devil's Isle, hjemmet til vampyrpiraten Zaken. Den allerede eksisterende regionen Aden har fått et nytt tillegg; Tower of Insolence, hvor det kjempemessige uhyret Baium bor, og hvor spillere må samarbeide for å nå opp til toppen av tårnet for å konfrontere ham.

De nye undervannsområdene huser en rekke nye vesener, inkludert sultne haier og enorme brennmaneter. Spillerne kan også finne undervannshuler som leder til nye oppdrag og utfordringer. Totalt kommer pakken med 18 nye oppdrag, 83 nye "raid"-monstere og en rekke små og store forbedringer.

Siste fra forsiden