Stor interesse for Warhammer-beta

En hær av gamere ønsker å flekke sine sverd i Warhammer Online-betaen.

30. mai ble det mulig for alle å melde seg på til Warhammer Online: Age of Reckonings beta i Europa og USA. Allerede nå er man oppe i 200 000 søknader, noe som er svært imponerende på så kort tid. Flere kan det bli, for det er fortsatt mulig å søke om deltagelse på det offisielle nettstedet.

«Krig» er et nøkkelord når det kommer til Warhammer Online.

– Disse utrolig høye tallene er fantastiske nytt og veldig oppmuntrene for oss. Det viser at spillets konsept har falt i god jord hos gamere, og vi vil gjerne takke for den fantastiske mottakelsen Warhammer Online har fått, sier Ghislaine Le Rhun hos den franske utgiveren GOA.

Mark Jacobs hos utvikler Electronic Arts Mythic er også fornøyd med tallene, og mener Warhammer Online vil redefinere online-sjangeren når det kommer ut:

– Teamet vårt har jobbet uhyre hardt for å skape en sjangerdefinerende opplevelse. Når så mange har meldt seg på betaen bekrefter det at vi gjør noe riktig. Spilleres innspill og testing er helt avgjørende for å få ferdigstilt spillet, og vi ser frem til at disse skal hjelpe oss å forme Warhammer Online.

Warhammer Online: Age of Reckoning lanseres tidlig i 2008, men det er fortsatt ikke helt klart når betatestingen vil starte.

Siste fra forsiden