Stor oppdatering for Armed Assault

Mye nytt for populær krigssimulator

En ny stor oppdatering for Armed Assault inkluderer blant annet en helt ny flerspillermodus.

Idea Games og Bohemia Interactive har nå lansert en omfattende gratis oppdatering til Armed Assault. Denne inkluderer blant annet nye enheter, en haug av ulike forbedringer, omfattende redigeringsverktøy og en helt ny flerspillermodus.

Den nye Warfare-modusen utvider gameplayet betraktelig.

Den nye modusen heter Warfare, og blander taktiske, lagbaserte oppdrag med dyp sanntidsstrategi. To sider kjemper for å få kontroll over hele det 400 kvadratkilometer store spillkartet, og må ta over byer og andre fasiliteter for å kunne bygge våpen, fabrikker og defensive strukturer.

Ellers loves vi nye antijuksvirkemidler, forbedret ytelse og stabilitet, forbedret flygemodell, full Vista x64-kompatibilitet, bedre kunstig intelligens, bedre støtte for stemmekommunikasjon og fullstendig fjerning av den disk-baserte kopibeskyttelsen.

Sjefen for den tsjekkiske utvikleren bak spillet, Marek Spanel, er svært fornøyd med den nye oppdateringen:

- Armed Assault har kommet langt siden den opprinnelige utgivelsen for over ett år siden. Vi i Bohemia Interactive har alltid støttet spillene våre i lang tid, men denne gratisoppdateringen representerer likevel en milepæl. I forhold til stabilitet, spillbarhet og ytelse er dagens Armed Assault fullstendig overlegent versjonen som opprinnelig ble lansert, sier han.

I tillegg til de nevnte funksjoner har Bohemia Interactive lansert en dedikert tjenerplattform for Windows og Linux, samt redigeringsverktøy som lar brukerne lage egne kart, kjøretøy, våpen og enheter.

Oppdateringen finner du på det offisielle nettstedet. Vær oppmerksom på at det er mange versjoner å velge mellom, så pass på å få den versjonen som fungerer med din kopi av Armed Assault.

Siste fra forsiden