Stor oppdatering til Lord of the Rings Online

En gratisoppdatering av The Lord of the Rings Online er på vei. Vi har detaljene.

Codemasters og Turbine kan melde om at det er en gratisoppdatering på vei til The Lord of the Rings Online. Book 9: Shores of Evendim er den første av mange planlagte oppdateringer av denne typen, og er fullpakket med snop for spillerne.

Onde krefter jager en verdifull edelsten i Evendim.

– The Lord of the Rings Online har tatt verden med storm, og vi er veldig fornøyd med hvordan spillet har blitt mottatt. Shores of Evendim inneholder enormt mye nytt innhold som gir spillet enda større verdi for våre brukere, sier Turbines Jeffrey Anderson i en pressemelding.

Landområdet Evendim er utvilsomt en av de største nyhetene i oppdateringen. Evendim ligger omtrent 160 kilometer nord for The Shire. Her finnes blant annet en juvel som satt i Narsil, sverdet som kuet Sauron flere tusen år tilbake. Denne juvelen må finnes før de mørke krefter får kloa i den.

Dette inneholder Book 9: Shores of Evendim:

  • Utforsk Evendim, et helt nytt landområde.
  • Over 100 nye oppdrag, hjelp brorskapet på nye eventyr og kjemp mot nye monstere.
  • Raiding i Battle for Helegrod. Kjemp mot den nådeløse dragen Thorog i et massivt 24-spillers raid i Misty Mountains.
  • Et helt nytt musikksystem. Spillere kan nå komponere sin egen musikk i et eget program, for så å knytte den opp mot sin karakter i spillet.
  • Nye rustningssett. Sju nye sett episk rustning blir gjort tilgjengelig, med progressiv bonus for hver del man bærer på seg.

Oppdateringen skal etter planen slippes 14. juni, så det er bare å pakke kofferten for en tur til Evendim.

Siste fra forsiden