Stor oppgradering til Eve Online

Det populære MMORPG-spillet Eve Online er i ferd med å få en stor oppgradering, som har fått navnet Red Moon Rising.

I følge islandske CCP Games er Red Moon Rising det siste kapitlet i Exodus-serien og forgjengeren til Kali-ekspansjonen. Ekspansjonen fokuserer på kamp, men kommer også med en rekke spennende tillegg for de som tjener til det virtuelle livets opphold ved hjelp av handel.

Blant nyhetene finner vi flere nye skip; mektige Titans, samt hangarskip og medfølgende kampromskip. Dessuten utvides Gallente og Amarr-territoriene, og spillere får mulighet til å velge asiatiske "bloodlines" til hver av rasene.

Andre nyheter inkluderer nytt utstyr for gruvedrift, nyheter i forhold til romstasjoner og suverenitet, nye fabrikkanlegg, 23 nye Tech II-skip, nye typer ikke-spillende karakterer, forbedret ytelse og mulighet til å ta hevn over spillere som ved hjelp av ulovlige metoder ødelegger skipet ditt.

Eve Online har omtrent 80000 betalende abonnenter som alle spiller i det samme universet. På det meste er 17000 av dem pålogget samtidig. For mer informasjon om spillet kan du besøke det offisielle nettstedet, hvor du også kan laste ned spillet for å se om det er noe for deg.

Siste fra forsiden