Store slag i verdensrommet

I det ambisiøse romskipspillet Black Prophecy får du kjempe med og mot andre spillere på nettet.

Black Prophecy foregår i en fjern fremtid, hvor menneskeheten har spredd seg utover galaksen. Rene mennesker kontrollerer imidlertid kun et fåtall kolonier – flesteparten styres av de kybernetiske Tyi og de genetisk modifiserte Genides.

Disse kjemper mot hverandre for total kontroll, og kampen mellom dem har ført dem inn på territoriet til en eldgammel og svært fientlig rase. Nå må spillerne slå seg sammen med Tyi eller Genides og kjempe for dem i kampen mot romvesnene.

I Black Prophecy får vi oppleve omfattende slag mellom hele armadaer i verdensrommet. Totalt kan over tre hundre spillere kjempe i de samme slagene, og benytte seg av alt fra små jagere til store hangarskip og slagskip. Spillet er et massivt flerspillerspill, men all kamp foregår i sanntid.

Underveis blir det mulig å kjøpe nytt utstyr til skipene sine, og her loves vi enorme kombinasjonsmuligheter. Spillerne kan også slå seg sammen i klaner, som kan kjøpe egne romstasjoner og danne en felles front mot fiendene. Hvert enkelt slag vil kunne påvirke klanens maktposisjon i rommet.

Nå har den tyske utgiveren 10tacle Studios lansert det offisielle nettstedet til Black Prophecy. De planlegger også å vise spillet på Games Convention, hvor Gamer.no vil være til stede for å ta en liten titt. Lanseringen vil finne sted mot slutten av neste år.

Siste fra forsiden