Stranger

Stranger foregår i en fantasiverden delt i to deler; en på overflaten, og en under den. Disse to delene er svært forskjellige, både når det gjelder utseendet, livsforholdene og de vesenene som befolker dem. I tillegg til alle slags farlige monstre bor det en rekke siviliserte stammer rundt om i denne verden, og hver av disse stammene har sine egne styrker og svakheter.

Spillet blander sanntidsstrategi med elementer fra rollespill. Her får du kontrollere større eller mindre grupper soldater og heltekarakterer, og alle har sine egne evner som kan forbedres etter som spillet utvikler seg. Spilleren vil også treffe på nøytrale karakterer og hele stammer, som kan bli verdifulle allierte eller bitre fiender, alt etter hvordan de blir behandlet.

Det er ikke klart hvem som skal gi ut dette spillet, eller når det kommer i salg, men nå har Fireglow lansert en demo, slik at vi kan prøve det selv. Demoens installasjonsfil er på 332 MB, og når du har installert den får du en introduksjonsvideo og to oppdrag. Mer informasjon om Stranger finner du på spillets offisielle nettsted.

Eller fra en av følgende kilder:

Stranger

Windows
Slippdato: 30. november 2007
Sjanger: Strategi
Utvikler: Fireglow
Utgiver: Ikke fastsatt

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen