Strategi i ville vesten

Skaperne av Tradewinds-serien har nå gitt ut Westward, et lite sanntidsstrategispill der handlingen foregår i den ville vesten.

Sandlot Games er et selskap som lager spill for det stadig økende markedet av pausespillere ("casual gamers"). De har blant annet laget de svært fornøyelige handelsspillene i Tradewinds-serien, og nå har de gitt ut nok et nytt spill, nemlig strategispillet Westward.

Westward blander sanntidsstrategi og simulatorgameplay, og gir deg i oppdrag å bygge og drive tre nye samfunn i den ville vesten. Du må begynne i det små, men om du er god vil du kunne tiltrekke deg nye innbyggere og massevis av rikdom. Samtidig må du passe deg for de lovløse, og prøve å få arrestert juksemakeren The Mad Russian.

Spillet kommer med over 10 spillbare hovedpersoner, over 25 bygninger, mulighet til å kjøpe og selge en haug av ulike ressurser, over 20 stadig vanskeligere brett, en interessant historie og original grafikk. Om du synes det høres morsomt ut, kan du stikke innom Sandlot Games og laste ned en prøveversjon. Fullversjonen koster litt i underkant av 130 kroner (20 dollar).

Siste fra forsiden