Strategy First signerer Making History

Den amerikanske utgiveren Strategy First vil gi ut Making History, et storskala-strategispill der handlingen foregår under andre verdenskrig.

Making History: The Calm & The Storm er et strategispill hvor du får kontroll over en av de stridende nasjonene under andre verdenskrig. Spillet omhandler den globale konflikten, og utviklerne lover sofistikert kunstig intelligens og historisk nøyaktighet. Making History skal være unikt i forhold til andre spill i sjangeren, for i tillegg til å kreve militær suksess utfordrer det spilleren til å oppnå økonomisk og diplomatisk seier.

Don McFatridge fra Strategy First forteller at andre verdenskrig er en het kategori for spill, og at den amerikanske utgiveren så seg om etter noe nytt og annerledes. Det føler han de har funnet i Making History, som velger utradisjonelle løsninger både i forhold til grafikk, brukergrensesnitt og underliggende spillmekanikk.

Making History kommer med 77 land og over 800 regioner, noe utviklerne i Muzzy Lane håper vil føre til at spillopplevelsen blir ulik hver gang du spiller. Hvert land reagerer unikt på hendelser i spillverdenen, og Muzzy Lane betegner dem som spillets "karakterer". Making History er turbasert, men spillerne tar turene sine samtidig, slik at det aldri er noen venting.

Strategy First håper å kunne lansere Making History til neste år. Mer informasjon om dette strategispillet finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden