Strategy First signerer Space Empires V

Galactic Civilizations II kan være i ferd med å få en tøff motstander; Malfador Machinations sitt Space Empires V er nemlig signert av Strategy First.

De tre første Space Empires-spillene ble alle distribuert som shareware, og serien var populær nok til at det fjerde spillet ble plukket opp av den amerikanske spesialistutgiveren Shrapnel Games. Nå har Strategy First kunngjort at de har sikret seg utgivelsesrettighetene til Space Empires V, noe som forhåpentligvis betyr at det blir lettere tilgjengelig for oss europeere enn den kritikerroste fireren var.

Kort fortalt går Space Empires V ut på å skape ditt eget intergalaktiske imperium samtidig som du konkurrerer med en rekke andre merkverdige raser. Spillet kommer med et ekstremt kraftig diplomatisystem, avansert kunstig intelligens og en dybde vi vanligvis ikke finner i kommersielle spill. Som tidligere får du også designe dine egne romskip, og dette systemet har blitt utvidet siden sist.

Space Empires V benytter seg av en 3D-motor for å presentere universet og det som befinner seg i det, og har svært god støtte for modifikasjoner. Kampsystemet har fått en kraftig overhaling, og blir mye mer actionfylt enn tidligere.

Malfador Machinations forteller at de jobber hardt for å sørge for at Space Empires V er tro mot de tidligere spillene i serien, og at de gleder seg til å introdusere franchisen til en ny generasjon gamere. Lanseringen av Space Empires V er satt til tidlig neste år.

Siste fra forsiden