Street Racing Syndicate til PC

Hip Interactive utvider samarbeidet med Namco, og sørger for at PC-eiere får spille Street Racing Syndicate.

Hip Interactive har allerede utgitt PC-versjonen av Namco-spillet Dead to Rights, og nå lanserer de Street Racing Syndicate til PC. Dette spillet, fra bilspilleksperten Eutechnyx, er en direkte konkurrent til Electronic Arts sine Need for Speed: Underground-spill, og tar for seg ulovlige gateløp. Spillet kommer med over 40 lisensierte biler, som kan forbedres med deler fra mer enn 15 ekte fabrikanter.

Handlingen foregår i tre amerikanske byer (Los Angeles, Philadelphia og Miami), og målet er naturligvis å vinne ære og berømmelse. Gjør du det godt, vil du også få oppmerksomheten til 18 vakre jenter som alle er kjente i undergrunnsmiljøet spillet henter inspirasjonen fra. Men se opp for politiet, de vil gjøre alt de kan for å gjøre kål på det ulovlige gateløpet, og kan beslaglegge bilen og kaste deg i fengsel om de må. Da høres jentene hyggeligere ut.

Lanseringsdatoen ser foreløpig ikke ut til å være fastsatt enda, men vi antar å få se spillet til våren. Konsollversjonene kom til i USA i høst, men har ikke blitt lansert i Europa.

Siste fra forsiden