Stubbs the Zombie til Europa

Det humørfylte Rebel Without a Pulse, hvor du spiller zombien Stubbs kommer til Europa, takket være en avtale mellom THQ og Aspyr Media.

Zombien Stubbs er hovedpersonen i Rebel Without a Pulse, fra Bungie-veteranene i Wideload Games. Dette er ikke et normalt zombiespill - ikke bare får du rollen som den hjernespisende zombien Stubbs, men spillet kommer også med en god porsjon hjernedød humor.

Spillet er et tredjepersons actionspill som foregår i den ultramoderne fremtidsbyen Punchbowl, og vi loves blant annet en unik historie og et innovativt kampsystem hvor Stubbs må bruke sin egen råtnende kropp som våpen (mens fienden naturligvis har alt fra maskingevær til stridsvogner).

Stubbs kan bruke innvollene sine som granater og hodet sitt som bowlingball, og sende den avrevne hånden sin til å ta kontroll over andre. I tillegg kan han spise hjernene til motstanderne sine, noe som naturligvis fører til at de ender opp som zombier under hans kontroll. Stubbs har også kjempekrefter, som han kan bruke til destruktive formål som å slå ned dører.

Rebel Without a Pulse har akkurat blitt lansert i USA, hvor det har fått god kritikk av pressen. Vi europeere må vente til februar før vi får spise hjerner som zombien Stubbs, men heldigvis ser det ut som spillet er verd ventetiden. Spillet kommer til PC og Xbox, og det ser ikke ut som Mac-versjonen av spillet dekkes av avtalen.

Siste fra forsiden