Stubbs the Zombie

Her er demoen av Stubbs the Zombie: Rebel without a Pulse, et humoristisk spill som har blitt det nye hatsobjektet for deler av amerikansk media.

I Stubbs the Zombie: Rebel Without a Pulse spiller du den hjernespisende zombien Stubbs, som slår seg løs i byen Punchbowl (en typisk amerikansk femtitallsby, men med ultramoderne elementer). Spillet er et tredjepersons actionspill, og utviklerne lover blant annet en unik historie og et innovativt kampsystem hvor Stubbs må bruke sin egen råtnende kropp som våpen.

Stubbs kan bruke innvollene sine som granater og hodet sitt som bowlingball, og sende den avrevne hånden sin til å ta kontroll over andre. I tillegg kan han spise hjernene til motstanderne sine, noe som naturligvis fører til at de ender opp som zombier under hans kontroll. Stubbs har også kjempekrefter, som han kan bruke til destruktive formål som å slå ned dører.

I USA har media betegnet Stubbs the Zombie som et kannibalistisk spill, og skal vi dømme etter noen av de hysteriske avisoverskriftene, forventes det at amerikansk ungdom snart går ut i gatene på jakt etter ferske hjerner. Folkene i Wideload Games har imidlertid prøvd å påpeke at Stubbs ikke oppfyller de kriteriene som er nødvendige for å kunne betegnes som en kannibal.

Uansett hva som er tilfelle, er Stubbs og zombiehæren hans snart på vei til å invadere Europa, takket være THQ. Derfor passer det godt med en demo, som lar deg prøve et av brettene i spillet. Demoen er på 231 MB, og du finner den her:

Siste fra forsiden