Sudeki kommer til PC

Ryktene har gått en stund, og nå er det rimelig klart at denne Xbox-tittelen vil komme til PC.

Det har lenge vært snakk om at Climax-rollespillet Sudeki skulle komme for PC, men vi har ikke fått noen offisielle kunngjøringer om dette. Det har vi egentlig ikke gjort nå heller, men hjemmesidene til den britiske utgiveren ZOO Digital Publishing røper en utgivelsesdato (25. mai) og en produktside.

Produktsiden forteller at etter en suksessfull lansering på Xbox i 2004, er Sudeki nå klart for PC-publikumet. Videre fortelles det at spillet benytter seg av flott grafikk, og kommer med en fantasirik spillverden og en spennende historie. Dessuten skryter ZOO av et filmatisk kampsystem (som blant annet inneholder "bullet time" og eksplosive tryllerier) og rike muligheter for samhandling med ikke-spillende karakterer.

Gamer.no gav Xbox-versjonen en god syver i vår omtale, og hvis utviklerne gjør en god jobb med PC-versjonen kan det være grunn til å glede seg til Sudeki kommer til PC. Om den norske også utgivelsen finner sted i mai vet vi ikke.

Dette er forøvrig ikke første gangen ZOO Digital Publishing bringer konsollspill til PC. De har blant annet stått for utgivelsen av PC-versjonen av The Suffering, og i tillegg vil de lansere det paranormale Midway-spillet PSI-Ops til om ikke lenge.

Siste fra forsiden